Wil jij een onweerstaanbare leuke partner zijn? Zoek jij die geweldige partner? Of wil je jezelf en je relatie verder ontwikkelen en liefde blijven voelen in je leven? Of wil je meer weten over liefde en relaties en jouw kennis verdiepen? Dan is dit spel voor jou!
❤️
Je speel het spel met je partner, alleen of met vrienden. Het zorgt voor een avond plezier, verdieping en meer kennis over jezelf én de ander. Door de krachtige voorbeelden en vragen die je gesteld gaan worden, ga je nadenken over wat voor jou nou écht belangrijk is. Welke waarden voor jou gelden en ook hoe jij gezien wordt door anderen.
❤️
Mindmatterz en MooiRood in de Liefde hebben al hun kennis over liefde en persoonlijke ontwikkeling én hun liefdeservaringen gebundeld. We deden bronnenonderzoek, lazen boeken, luisterden naar podcasts en spraken met heel veel bijzondere mensen over de liefde en relaties. Het spel zit dus niet alleen bomvol betekenisvolle visuals, maar puilt ook bijna uit het doosje van toelichtende en inspirerende teksten. Liefde kun je leren. En liefde is leuk!
❤️
Met dit spel heb je alle informatie compact en overzichtelijk in huis. Zodat jij je tijd en energie kunt stoppen in het iets DOEN met de kennis die er al is. Want zonder stappen zetten verander je jouw relatie natuurlijk niet. En dat is dé essentie van dit liefdesspel: Op een leuke, verbindende en natuurlijke manier kleine dingen doen die grote effecten hebben, op jezelf en dus uiteindelijk op je relatie!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van het spel, de acties die we eraan verbinden en de voorverkoop? Laat het ons dan weten door je aan te melden voor de updates over het onweerstaanbaar leuke liefdesspel!

Mindmatterz
Europalaan 2
3526 KS  Utrecht
info@mindmatterz.nl

Nieuwsbrief Mindfood
Klik hier voor aanmelden

NL98KNAB0256389705
KVK 68397976

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring