Creatieve workshops & trainingen

Mindmatterz stimuleert mensen creatief actief te zijn en faciliteert mensen hun eigen stijl en voorkeuren te ontwikkelen. De zeer uiteenlopende en verrassende workshops en programma’s van Mindmatterz zijn een opstapje naar een creatiever leven. De bijeenkomsten van MindMatterz zijn kleinschalig en offline. Door samen creatief actief te zijn is er volop ruimte voor inspiratie en groei.

Klik op een van de knoppen hieronder voor meer informatie over de trainingen in de nabije toekomst.
Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Mindmatterz. Dat kan hier.

Tekenen, nou niets voor mij! Totdat ik nieuwsgierig was omdat ik bij Marieke zag hoe gemakkelijk dat het haar afging en hoe grappig dat ze dit doet. Marieke’s tekengave is dan ook uniek en dat is meteen haar insteek bij de workshops, want door Marieke’s eigen wijze, unieke en humoristische aanpak en haar enthousiasme weet ze je mee te nemen naar haar wereldje. En juist daardoor word je spontaan verrast dat je wel degelijk kunt tekenen, alleen misschien niet op de manier zoals je wellicht vroeger op school moest, maar hey….door Mindmatterz heb ik juist geleerd anders te mogen tekenen en dat maakt het uniek. Oh ja….en Marieke is nog leuk ook .

Rian van Wel

Rian van Wel Kindertolk, Gedragsvertaler en Spiegelcoach

Marieke, de creatieve energie achter Mindmatterz wist mij tijdens de Voortreffelijke Visuals workshop weer ‘aan’ te zetten. Door haar warme, lieve en creatieve energie wist ze mijn creativiteit te prikkelen waardoor ik weer ging kwispelen van pennen, kleurtjes en doodles. Met visuele aantekeningen, boodschappen op kaartjes, tekeningen op spiegels als gevolg.
De eerste stap naar dagelijks meer creativiteit is gezet, op naar meer, dank je wel lieve Marieke 

Linet Tekelenburg

Marieke weet je enthousiast te maken de stift te pakken en te gaan beginnen. Het geloof dat iedereen kan tekenen :-).
En het levert inzichten op over hoe je je droom wilt en kunt realiseren. Schets je toekomst!
Begeleiding door Marieke is enthousiast en gedreven, en dat is fijn.

Paul van der Ploeg

Ik vind het meer dan geweldig hoe Marieke, vakvrouw die ze is, je gastvrij ontvangt en je genereus leert hoe je voortreffelijke visuals maakt. Ik heb zo een leuke dag gehad en heb nog steeds zoveel plezier van wat ik geleerd heb. Marieke zorgt dat je creativiteit weer gaat stromen: een absolute aanrader!

Louise Grootveld

Eigenaar en trainer, Pilates Studio Zoetermeer

Ik kan iedereen aanraden deze workshop te volgen! Het is superleuk om nieuwe ideeen op te doen, tips te krijgen en het enthousiasme van Marieke werkt heel aanstekelijk!

Alexandra Copini

Training Voortreffelijke Visuals was heel leuk, leuk, leerzaam en verfrissend. De dag vloog voorbij! Fijne afwisseling theorie en praktijk. Ik ga het zeker inzetten in mijn werk!

Tirsa van der Laan

Project- en Eventmanager

Wow, weer wat nieuwe verbindingen in mijn hoofd gelegd. Ga er zeker thuis mee aan de slag om wat ik wil overbrengen op zo’n aantrekkelijke, laagdrempelige en speelse manier te doen. Marieke is zo motiverend, enthousiast en vakkundig. Van deze training moet je wel blij worden!

Mariëlle Groenendijk

Coach, Trainer, eigenaar , Mariëlle Groenendijk Coaching

Voortreffelijke Visuals is een geweldige workshop. Marieke is enthousiast en erg kundig. Ze wet bij iedereen de creatieve vonk te ontsteken. Niet meer twijfelen, gewoon doen. Aanmelden!

Ruud Schouwenaar

Leuk! Leerzaam. En niets waar ik meer tijd aan ga besteden. Lekker tekenen zónder interne criticus! Marieke geeft enthousiast en met veel energie de training. De dag is omgevlogen!

Marieke van Vuure

Vroeger veel getekend. Moest weer geprikkeld worden. En dat is gelukt. Een leuke dag waarbij je creativiteit weer aangewakkerd wordt. Geen moment een blokkade gehad!

Kathelyn Spanjers

Iedereen kan tekenen. Juist omdat je veel details weg MOET laten. Zolang het herkenbaar is, is het goed, En omdat je er ook taal bij gebruikt, worden dingen duidelijker. Voor mij heb je het mogelijk gemaakt om al mijn gedachten nu te ordenen en te structureren. Daar ben ik je zó dankbaar voor!!!

Brigitte van Riel

Docent NT2

“Marieke is superenthousiast en kan je meenemen in dat enthousiasme. Erg inspirerend!”

Joselien van Iersel

Eigenaar, TopPodotherapie Helmond-Mierlo

Ik heb genoten van de training. Veel geleerd, veel gedurfd en lekker gewerkt. Het was fantastish en ga er zeker mee door. Heerlijk uit mijn hoofd, in mijn hart!

Karin Nas

Fondsenwerver, Habitat for Humanity

Superleuke training. Je leert anders en met meer aandacht te luisteren. En het helpt je ook om tot de kern van een verhaal e/o bijeenkomst te komen. Heel inspirerend en veel geleerd!

Karola Rentenaar

Manager Bestuurlijke Informatievoorziening/Controller, Werkzaak Rivierenland

Voortreffelijke Visuals is een toptraining. Na afloop had ik écht iets geleerd en ook het gevoel dat ik kan tekenen én het kan toepassen. En niet in de laatste plaats: ik heb genoten! Dankjewel Marieke!

Mary van den IJssel

Superleuke training! Fijne combinatie van theorie en praktijk. Veel zelf doen. Mooie voorbeelden.
Heel laagdrempelig leer je dat iedereen, ook jij, kan tekenen!

 

Liesbeth Wanders

Marieke leert je in één dag (6 uur) over je schroom om weer te gaan tekenen heen te stappen en al die uren die je als kind hebt besteed aan tekenen weer te gaan gebruiken. Heel erg leuk en inspirerend. Nu blijven oefenen!

Maxine Tillij

Goed hulp, veel oefenen, handvatten. Ik heb me geen moment verveeld. Ik kan écht tekenen!

Miram Zuijdgeest

Adviseur leren en ontwikkelen, ZorgAccent

Voortreffelijke Visuals. Wat een eye-opener: wat is de waarde van het woord als het geen betekenis heeft? Waarom niet ‘zien’ wat je mag leren in plaats van lezen? Lezen is lastig; zien is zalig….Training wat leerzaal en inspirerend. De tijd vloog!

Anke Timmers

Training Voortreffelijke Visuals was inspirerend en een aanvulling op wat ik zelf al deed en nu nóg meer ga doen! Superveel zin om zelf verder te gaan en ál die mooie stiften te gaan kopen. Dankdankdankdank!

Mechtild Prins

Marieke geeft je op een liefdevolle manier een schop onder je kont. De uitnodiging de interne criticus los te laten en gewoon te besluiten dat ik het kan, is voor mij LifeChanging geweest. Dit werkt nl bij heel veel situaties zo. Haar kennis van materialen en haar geduld hebben mij erg geholpen! Ik ben gegroeid als mens door deze geweldige ervaring. Dankjewel!

Aniek Heesakkers

Ik ken Marieke van de kunstwerken die ze levert. Met heel weinig heel veel zeggen. Dat is haar kracht. En haar workshop Voortreffelijke Visuals was super. Veel geleerd in korte tijd. Goed gedoseerd en veel oefentijd. Marieke geeft haar workshops vanuit haar passie en maakt contact met haar hart. En dat is aanstekelijk. Wat wil een mens nog meer? Een échte aanrader.

Bianca Cramer

Marieke zorgt voor een perfecte mix van vrijheid en structuur. Je krijgt interessante informatie vooraf én support op maat tijdens het werken. Helemaal af!

Meereke Bosua

Docent Geschiedenis, Instituut-Theo-Thijssen - Hogeschool Utrecht

En dan zit je zomaar een hele dag te tekenen. Heerlijk in flow. Wat is dit gaaf! Voortreffelijke Visuals: fijn om de ‘kleine’ trucjes te leren. Snel, duidelijk en niet te gehaast. Met resultaat aan het einde van de dag!

Petra Versluys

Vormgever en eigenaar, PEET vormgever

Voortreffelijke Visuals. Door deze dag is mijn creativiteit weer opgeborreld. Zo’n zin om verder te gaan tekenen. Hiermee kan ik de tijd vergeten en alles om me heen. Hierdoor weet ik dat het voor mij ontspanning is en ik het héél leuk vind. Dus dankjewel Marieke, het was geweldig!

Helen Boetekees

Mindmatterz
Europalaan 2
3526 KS  Utrecht
info@mindmatterz.nl

Nieuwsbrief Mindfood
Klik hier voor aanmelden

NL98KNAB0256389705
KVK 68397976

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring