Communicatie & projectmanagement

Mindmatterz = Marieke Wagener. Ik heb veel ervaring met strategische communicatie en communitybuilding. Zowel voor (semi-)overheden, non-profitorganisaties als voor bedrijfsleven. Het zoeken naar de essentie en de vraag achter de vraag komt ook terug in mijn nevenfunctie: coach persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben een slagvaardige, creatieve en enthousiaste verbinder.

Projecten, mensen, thema’s en stakeholders verbinden. Dát is wat ik graag doe. ‘Verbinding’ is een van mijn kernwaarden. Mijn organisatiesensitiviteit zorgt voor maatwerk in communicatie. Door kansen te zien en te grijpen ontstaan er mooie en krachtige dingen. ‘Out of the box’ denken vind ik inspirerend, uitdagend én… het werkt. Als het gaat om het ontwikkelen van creatieve concepten dan zit u bij mij goed.

Ik laat me graag inspireren en ben een teamplayer met een ‘hands on mentaliteit’. Samenwerken met eigen verantwoordelijkheden is mijn kracht.

De aanpak denken-bedenken-durven-doen is mij op het lijf geschreven. Op deze vier punten ben ik ruimschoots ervaren en weet ik van aanpakken. In korte tijd maak ik mij zaken eigen en met enthousiasme beloop ik nieuwe maar ook oude paden die koersvast zijn gebleken.

Projectmagement, in korte tijd een klus klaren (al dan niet met de scrummethode), het onmogelijke binnen de kaders organiseren? Ik hou ervan.

Ik sta voor wat ik doe!

Meer informatie vind je in mijn cv. Interesse? Een communicatie- of projectmanagementklus? Neem contact met me op, dan kijken we of het past!

Hartelijke groet,

Marieke Wagener
info@mindmatterz.nl
0614651316

Met Marieke werken is bijzonder. Hoog tempo en nauwkeurig, oog voor grote lijnen en details, doortastend en sensitief, zelfstandig en teamplayer, loyaal en kritisch, routineus en nieuwe uitdagingen opzoekend. En dat alles in een goede balans.

Ruud de Bruijne

Projectmanager offshore windenergie, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Marieke Wagener is op en top communicator. Ze heeft altijd heel duidelijk voor ogen hoe de boodschap of doelstelling gecommuniceerd moet worden en bedenkt daar een aansprekend, origineel en effectief concept bij. Ze laat zich niet afleiden door bijzaken, terwijl haar communicatieboodschap juist zo sterk is door de aandacht voor alle details.

Pieter Schure

Partner, PINO - Evenementen en Congressen

Mindmatterz
Europalaan 2
3526 KS  Utrecht
info@mindmatterz.nl

Nieuwsbrief Mindfood
Klik hier voor aanmelden

NL98KNAB0256389705
KVK 68397976

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring