Communicatie & projectmanagement

Mindmatterz = Marieke Wagener. Als ik mezelf in een paar woorden zou moeten omschrijven, dan zou ik zeggen: een slagvaardige, snelle, creatieve en enthousiaste verbinder. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het vak communicatie en communitybuilding. Deze ervaring heb ik opgedaan in vaste én freelance-betrekkingen bij verschillende overheden, bedrijven en organisaties. Als adviseur, projectleider, teamleider en sparringpartner. Van strategie tot uitvoering, van schrijven tot tekenen, van concepten bedenken tot doen. En het is me allemaal even lief

Slagvaardig
Ik vind snel mijn weg in nieuwe omgevingen en thema’s en weet in korte tijd waar de aandacht naartoe mag gaan. Naast communicatieadviseur ben ik ook tekstschrijver en zakelijk tekenaar. Hierbij gaat het om de inhoud snel en pakkend te vertalen naar tekst en beeld. En het past bij me. Snelheid waar kan en vertragen wanneer dat nodig is. Kwartiermaken, in korte tijd een klus klaren, het onmogelijke binnen de kaders organiseren? Ik hou ervan. Ik sta voor wat ik doe.

Verbinding
Projecten, mensen, thema’s en stakeholders samenbrengen. Om verder te komen. Dát is wat ik graag doe. ‘Verbinding’ is dan ook een van mijn kernwaarden. Door kansen te creëren, kansen te zien en ze te grijpen, ontstaan er mooie en krachtige dingen. Een wenkend perspectief! Ik ben dan ook niet bang om het gesprek aan te gaan met uiteenlopende partijen en op onderzoek uit te gaan om die partijen te vinden. Mijn organisatiesensitiviteit zorgt voor maatwerk in communicatie.

Samen
Ik laat me graag inspireren en ben een teamplayer met een ‘hands on mentaliteit’. Samen werken aan het doel, zelfstandig werken aan activiteiten. Dát is samen doen! Daar hoort wat mij betreft een flinke dosis luchtigheid en humor bij.

Creatief
‘Out of the box’ denken vind ik inspirerend, uitdagend én… het werkt. Als het gaat om het ontwikkelen van creatieve concepten dan zit u bij mij goed. De aanpak denken-bedenken-durven-doen is mij op het lijf geschreven. Op deze vier punten ben ik ruimschoots ervaren en weet ik van aanpakken. In korte tijd maak ik mij zaken eigen en met enthousiasme beloop ik nieuwe maar ook oude paden die koersvast zijn gebleken.

Meer informatie vind je op LinkedIn. Geef me vooral een seintje als je mijn uitgebreide cv wilt ontvangen.
Heb je een vraag of een concrete opdracht ? Neem  dan contact met me op, dan kijken we of het past.

Hartelijke groet,
Marieke Wagener
info@mindmatterz.nl
0614651316

 

 

Met Marieke werken is bijzonder. Hoog tempo en nauwkeurig, oog voor grote lijnen en details, doortastend en sensitief, zelfstandig en teamplayer, loyaal en kritisch, routineus en nieuwe uitdagingen opzoekend. En dat alles in een goede balans.

Ruud de Bruijne

Projectmanager offshore windenergie, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Marieke Wagener is op en top communicator. Ze heeft altijd heel duidelijk voor ogen hoe de boodschap of doelstelling gecommuniceerd moet worden en bedenkt daar een aansprekend, origineel en effectief concept bij. Ze laat zich niet afleiden door bijzaken, terwijl haar communicatieboodschap juist zo sterk is door de aandacht voor alle details.

Pieter Schure

Partner, PINO - Evenementen en Congressen

Mindmatterz
Europalaan 2
3526 KS  Utrecht
info@mindmatterz.nl

Nieuwsbrief Mindfood
Klik hier voor aanmelden

NL98KNAB0256389705
KVK 68397976

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring