EVEN VOORSTELLEN…!

Wij: Marieke en Sacha, dol op de liefde, verliefdheid, genieten, seks, relaties en alles wat daarbij komt kijken. Vijf jaar geleden zijn we door 365dagensuccesvol tegen elkaar aan gelopen en heeft het thema LIEFDE ons verbonden. Verschillend als wij zijn, hebben we beiden een mooie rugzak met ervaringen waar we uit putten, die ons soms in de weg zitten, waar we van leren en wat we willen doorgeven aan iedereen die wil leren over de liefde. Liefde is leuk. En liefde kun je leren.

Marieke
Marieke Wagener, trotse moeder, nooit getrouwd geweest maar wel gescheiden na 23 jaar, en nu soort van single en happy. Marieke is verkenner, ontdekker, onderzoeker en professioneel bewonderaar, ook op het gebied van de liefde. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ervaringen. Work hard, play harder! Ze is eigenaar van Mindmatterz, dé studio voor alles wat creatief en visueel is. Marieke gelooft in de kracht van de getekende boodschap en dat is te zien én zal te zien zijn in het uiteindelijke onweerstaanbaar leuke liefdesspel. In d
e huidige coronatijd daten is een uitdaging die ze graag aangaat maar gelukig houdt ze enorm van wandelen. Neemt de ander een hapje en een drankje mee voor onderweg, dan heb je bij haar al een streepje voor.

Pokon voor je ziel en het leven. dát is liefde voor Marieke. En liefde is maatwerk en fijn: liefde voor haar kinderen, haar vrienden en familie. Maar zeker ook liefde voor haarzelf. Marieke is gek op de wereld, houdt van de liefde en heeft het leven lief.

Sacha
Sacha van der Brugge aka MooiRood_in_de_liefde, getrouwd met Michel op haar 44
e. Ze heeft een paar prachtige bonuskinderen in haar leven die ze ziet opgroeien en bloeien. Sacha inspireert met MooiRood blogs en coacht en traint via Bureau MooiRood. Na een lange relatie werd ze single en heeft ze in het vroege Tinder-tijdperk lekker veel gedatet en uiteindelijk haar liefde Michel gevonden. Het samenzijn met een man en bonuskinderen heeft haar veel geleerd over onvoorwaardelijke liefde, voor jezelf kiezen en opnieuw beginnen, steeds weer.

Liefde is voor Sacha essentieel omdat er zonder de liefde niets meer kan groeien en dat is wat Sacha wil, groeien en ontwikkelen. Dat weer mogen delen in haar coaching en nu in Hét Spel van de Liefde is een droom die uitkomt. Want liefde is voor iedereen.

Mindmatterz
Europalaan 2
3526 KS  Utrecht
info@mindmatterz.nl

Nieuwsbrief Mindfood
Klik hier voor aanmelden

NL98KNAB0256389705
KVK 68397976

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring