Marieke Wagener

Mindmatterz is Marieke Wagener. Ik laat me graag inspireren door alles en iedereen om mij heen. Vrienden, familie, kinderen, fotografie, andere landen en culturen, kunstenaars, musea, persoonlijke ontwikkeling, trends en de kleine dingen. Ik inspireer, combineer, associeer en máák! Niet verwonderlijk dat je bij Mindmatterz terecht kunt voor uiteenlopende activiteiten.

Ik help je te verbinden met je eigen creativiteit. Door je te laten zien dat creatief actief zijn je zoveel kan brengen: ontspanning, plezier en ruimte voor ontwikkeling. Door je te laten zien dat je jezelf hierin serieus mag nemen. Door je te helpen het in te passen in je dagelijks leven. Door je in contact te brengen met verschillende technieken. Door samen te doen en elkaar te inspireren. En door vooral heel veel plezier te hebben!

Ik doe het kleinschalig en offline omdat ik hiermee de veiligheid kan garanderen om creatief bezig te zijn én omdat ik ervan overtuigd ben dat je door samen te creatief te zijn groeit. En ook zo fijn: je werk met anderen bespreken en je te laten inspireren door anderen.

 

 

Volle agenda

Ook ik heb creativiteit gezien als ‘iets van toen ik meer tijd had’. Creatief actief zijn gaf ik als eerste op toen ik een tijdklem ging ervaren (werk, kinderen, ego, life events). Het niet-creatief zijn sleet in mijn agenda. Mijn creativiteit bestond alleen nog maar uit het bezoeken van musea en het beroepsmatig aansturen van vormgevers, filmmakers en fotografen. En heel veel kijken op Pinterest. Om me te laten inspireren….. en er vervolgens bijzonder weinig mee te doen!
We zijn allemaal creatief, maar what happened? Lees er hier meer over.

Connect the dots

In 2015 startte ik met het connecten van mijn dots. Waar haalde ik vroeger écht plezier uit? Wat vond ik leuk om te doen? En waarom ging ik daar niet mee door? De uitkomst was helder: ik ben creatief, ik wil creatief zijn en blijven!

Creatief ondernemerschap

Al jaren geef ik cursussen op uiteenlopend gebied en illustreer en fotografeer ik. Met Mindmatterz laat ik zien dat creativiteit een dagelijkse routine kan zijn, ruimte schept en vrij maakt.

Doen

Ik geloof dat een creatief leven niet iets is van talent, maar van doen. En doen. En doen. Maken. En maken. En maken. En….. veel plezier hebben! Als je dat plezier (weer) hebt, gaat het stromen. Creativiteit zit in ieder mens.

“Every child was first an artist. The problem is staying an artist when you grow up.”

Picasso

Mindmatterz
Europalaan 2
3526 KS  Utrecht
info@mindmatterz.nl

Nieuwsbrief Mindfood
Klik hier voor aanmelden

NL98KNAB0256389705
KVK 68397976

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring