Visuele communicatie

Meer dan driekwart van de mensen denkt in beelden en gebeurtenissen en niet in woorden en begrippen. En toch is de meeste informatie die we tot ons krijgen op dit laatste geent. Tekeningen, hoe eenvoudig ook, helpen sneller te begrijpen, verbanden te leggen en oplossingen te bedenken. Mindmatterz is actief in visual sketchnotes, betekenisvolle illustraties en visuele verslaglegging.

>> Klik op een van de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over visuals & sketchnotes, trainingen en visual recording.
>> Meer zien van visuele communicatie door Mindmatterz, klik dan hier voor portfolio.

Marieke heeft plezier in wat zij doet en dat merk je aan alles. Ze is enthousiast, gaat snel aan de slag, denk actief mee over hoe jij het wilt hebben en komt met goeie aanpassingen. Zij heeft een herkenbare, eigen stijl, die er direct uit springt. Haar visual heeft mij veel reacties opgeleverd en aanzienlijk meer verkeer op mijn website!

Karlijn Roos-van den Berg

Visual sketchnoting is een opening naar anders denken: maak iets ingewikkelds eenvoudig. Door het aanspreken van je creatieve brein, begrijpt je ratio het ook beter. Marieke is een geweldige trainer. Ze stimuleert je vertrouwen: ‘ik kan dit ook!’. Dankjewel Marieke!

Annette van Ginkel

VvAA

Mijn Blank Page Syndroom is eindelijk voorbij. Bulletjournal here I come. Dankjewel Marieke!

Sarah Beeftink

Marieke leert je in één dag om je over je schroom om weer te tekenen heen te stappen. En al die uren die je als kind hebt besteed aan tekenen weer te gebruiken.

Maxine Tillij

CorporateSense

Ik heb de visuals van Marieke ingelijst in mijn praktijk hangen. Behalve dat ze informatief zijn zien ze er ook nog prachtig uit en ben ik erg blij met deze prachtige decoratie. Ik heb ze expres niet allemaal doorgelezen zodat elke keer ik er langs loop weer wat ‘nieuws’ ontdek waar dan weer blij mee de dag in kan 🙂 Dank je wel Marieke voor deze fijne creaties!

Katja Dechering

Inner-Joy

Marieke heeft met haar visuals kort en krachtig weer gegeven waar het om gaat in het leven! De creativiteit en de levenslessen spatten er van af. Het is iedere dag fijn ernaar te kijken en te mijmeren over wat het mij brengt!’

Saskia van der Vlist

Tian Training en Advies

Mindmatterz
Europalaan 2
3526 KS  Utrecht
info@mindmatterz.nl

Nieuwsbrief Mindfood
Klik hier voor aanmelden

NL98KNAB0256389705
KVK 68397976

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring