VISUALS N.A.V. 365 DAGEN SUCCESVOL

In 2017 en 2018 was het mogelijk om bij Mindmatterz visuals te kopen die ik maakte aanleiding van het jaarprogramma 365 dagen succesvol. Allemaal uitverkocht. Ik glim bij de gedachte dat de visuals op bureaus staan, op eettafels liggen, aan muren van praktijkruimtes hangen en toiletten verfraaien. Tof!

GOED NIEUWS: JE KRIJGT NU 2 SETS VOOR DE PRIJS VAN 1!
(laatste exemplaren)

De sets bestaan uit 15 visuals. Per programmastap een visual. En daarnaast nog twee visuals over een superrelatie met jezelf én anderen (mooie input voor een constructief gesprek met je geliefde?). De visuals bevatten steeds 300 tekeningen, dus met je ontvangt 300 reminders, toelichtingen, tips en geheugensteuntjes.

Ik maakte filmpjes van de visuals, zodat je ziet wat je kunt verwachten. Bekijk ze hier!

Wil jij dit feestje thuisbezorgd krijgen, vul dan het bestelformulier in. Na betaling van 62 euro (inclusief BTW is dat 75,02 euro inclusief) stuur ik ze naar je op. Met heel veel plezier.

De visuals zijn uitgevoerd op A3-formaat en aan de voorzijde en achterzijde voorzien van een matlaminaat. Je kunt ze dus prima gebruiken als placemat. Maar je kunt ze ook ophangen of neerzetten. De visuals bevatten teksten in Nederlands en Engels.

Ik bestel de visuals van Mindmatterz

* verplicht veld

Ik heb de visuals van Marieke ingelijst in mijn praktijk hangen. Behalve dat ze informatief zijn zien ze er ook nog prachtig uit en ben ik erg blij met deze prachtige decoratie. Ik heb ze expres niet allemaal doorgelezen zodat elke keer ik er langs loop weer wat ‘nieuws’ ontdek waar dan weer blij mee de dag in kan 🙂Dank je wel Marieke voor deze fijne creaties!

Katja Decherig

Innerjoy

Marieke heeft met haar visuals kort en krachtig weer gegeven waar het om gaat in het leven! De creativiteit en de levenslessen spatten er van af. Het is iedere dag fijn ernaar te kijken en te mijmeren over wat het mij brengt!

Sandra van der Vlist

Tian Training en Advies