VISUALS MINDMATTERZ ZIJN NU TE BESTELLEN (levering in januari 2020)

In 2017 en 2018 was het mogelijk om bij Mindmatterz visuals te kopen die ik maakte aanleiding van het jaarprogramma 365 dagen succesvol. Allemaal uitverkocht. Ik glim bij de gedachte dat de visuals op bureaus staan, op eettafels liggen, aan muren van praktijkruimtes hangen en toiletten verfraaien. Tof!

Wil je een voorproefje van de inhoud van de 15 visuals? Klik dan hier.

In januari 2020 zijn de nieuwe versies van de visuals beschikbaar. Nóg completer. Offline- én online content geintegreerd. Met uitstapjes naar andere fijne dingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

 

De visuals zijn half januari klaar om te versturen. Na betaling van 62 euro (dat is 75,02 euro inclusief BTW) heb je recht op 15 placemats (13 programmastappen + 2 placemants over relaties). Ik stuur je ze met heel veel plezier naar je toe.

De visuals zijn uitgevoerd op iets kleiner dan A3 en aan voorzijde en achterzijde voorzien van een matlaminaat. Je kunt ze dus prima gebruiken als placemat. Maar je kunt ze ook ophangen of neerzetten. De visuals bevatten teksten in Nederlands en Engels.

Ik bestel de visuals van Mindmatterz

* verplicht veld

Ik heb de visuals van Marieke ingelijst in mijn praktijk hangen. Behalve dat ze informatief zijn zien ze er ook nog prachtig uit en ben ik erg blij met deze prachtige decoratie. Ik heb ze expres niet allemaal doorgelezen zodat elke keer ik er langs loop weer wat ‘nieuws’ ontdek waar dan weer blij mee de dag in kan 🙂Dank je wel Marieke voor deze fijne creaties!

Katja Decherig

Innerjoy

Marieke heeft met haar visuals kort en krachtig weer gegeven waar het om gaat in het leven! De creativiteit en de levenslessen spatten er van af. Het is iedere dag fijn ernaar te kijken en te mijmeren over wat het mij brengt!

Sandra van der Vlist

Tian Training en Advies