Iedereen kan tekenen, dus jij ook. Ik ga jou dat in deze training niet alleen vertellen, maar jij gaat het aan jezelf laten zien!
Je leert hoe je met jouw tekeningen een verhaal kunt overbrengen. Aan bod komen de basisprincipes van een zogenaamde visual sketchnote. De opbouw, ordening, typografie, kleurgebruik én het tekenen zelf. En natuurlijk vertel ik je heel veel over materialen die je kunt gebruiken. Een aantal materialen krijg je mee naar huis! We houden contact in een Facebook-groep. Om elkaar te helpen en te inspireren.

Meer lezen over sketchnotes? Lees mijn mindfood hierover.

 

PRAKTISCH  
Wanneer? Zaterdag 7 november 2020 van 10 tot 16 uur
Deelnemers Er is beperkt plek, dus twijfel niet te lang. De vorige workshops waren snel volgeboekt!
Kosten?

140 euro (exclusief BTW).

Wat? Deze prijs is inclusief goodies, hapjes en drankjes, gezelligheid en een inspirerende online community met herkenning, steun en inspiratie. Vergeet niet zelf lunch mee te nemen!
Waar? In studio van Mindmatterz (Europalaan 2 in Utrecht)
Aanmelden Meld je aan via het formulier op deze pagina. Na aanmelding en bevestiging ontvang je een email met een betaallink. Jouw deelname is definitief als de betaling is ontvangen! 

 

Ja, ik meld me aan!

* verplicht veld

Ik ken Marieke van de kunstwerken die ze levert. Met heel weinig heel veel zeggen. Dat is haar kracht. En haar workshop Voortreffelijke Visuals was super. Veel geleerd in korte tijd. Goed gedoseerd en veel oefentijd. Marieke geeft haar workshop vanuit haar passie en maakt contact met haar hart. En dat is aanstekelijk. Wat wil een mens nog meer? Een échte aanrader.

Bianca Cramer

Marieke heeft me erg geïnspireerd om op een andere manier te kijken: minder vanuit woorden, meer vanuit beelden. Ik hoop wat ik geleerd heb op mijn werk toe te passen: alle woorden die wij op papier zetten om onze medewerkers te informeren komen niet goed binnen. Ik hoop met visuals de boodschap beter over te gaan brengen. Echt een aanrader om deze workshop te doen!

Ella Broekstra

HR Manager, Stichting Omroep Muziek

Deze workshop heeft mij in één dag het vertrouwen gegeven dat ik echte sketchnotes kan maken voor mijn opdrachtgevers. Wat heb ik veel geleerd en wat was het gaaf. Nu flink oefenen. Dank je Marieke!

Leonie Cornelissen

Liberation Company

Van ernstig in de stress want-dit-lukt-me-niet (en ietwat bewonderend kijken naar mijn mede-cursisten), naar thuis aan de slag met een visual over orkaan Irma. Als uitleg aan mijn dochter. De tekening werkte goed! Dusssss, uit de comfortzone kom je op mooie dingen. Thanks!

Caroline van der Veeken

De Mediaspecialist

Mindmatterz
Europalaan 2
3526 KS  Utrecht
info@mindmatterz.nl

Nieuwsbrief Mindfood
Klik hier voor aanmelden

NL98KNAB0256389705
KVK 68397976

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring