In deze training leer je te werken met de intuïtieve Procreate-app. Hiermee kun je creaties tekenen en schilderen in zeer veel verschillende stijlen. Het enige dat je nodig hebt is een Ipad Pro en een Apple Pencil. Voor deze training is het niet nodig de training Voortreffelijke Visuals te hebben gevolgd. De nadruk ligt niet zozeer op het tekenen, als wel op werken met de app. De focus zal liggen op het tekenen van sketchnotes. Maar we maken ook uitstapjes naar andere stijlen. Met die beetjes extra maak je van jouw creaties prachtige kunstwerken. Ik leer je alles over het opzetten van een artwork, brushes, lagen en effecten. En natuurlijk is er aandacht voor een prettige workflow. Na deze training heb je alles in huis om de app te gebruiken en verder te doorgronden.

PRAKTISCH  
Wanneer? Zaterdag 21 november (10-15 uur)
Deelnemers Er is beperkt plek, dus wacht niet te lang met aanmelden.
Kosten? 140 euro (exclusief BTW)
  Deze prijs is inclusief lekkers en drankjes en gezelligheid. Vergeet niet je Ipad Pro, Apple Pencil en lunch mee te nemen!
Waar? In de studio van Mindmatterz (Europalaan 2 in Utrecht)
Aanmelden Meld je aan via het formulier op deze pagina. Na aanmelding en bevestiging ontvang je een email met een betaallink. Jouw deelname is definitief als de betaling is ontvangen!

 

Ondanks dat ik al wel een en ander wist van Procreate was de training van Marieke heel leuk en leerzaam. Ik had veel juichmomenten om de dingen waarvan ik niet wist dat die ook kunnen in Procreate! En daarbij is Marieke een heel leuke juf. Aanrader dus, deze training!

Hilde Kokshoorn

De training Procreate was fijn. Een leuke en inspirerende ontvangst waardoor je er meteen zin in krijgt. Marieke is deskundig én praktisch: lekker met je ipad voor je neus en doen. Fijn Marieke, om van jou – met de voetjes in de modder – te kunnen leren en te ervaren

Hubèrt de Groot

Visual Facilitator

Ja, ik meld me aan voor de training!

* verplicht veld

Mindmatterz
Europalaan 2
3526 KS  Utrecht
info@mindmatterz.nl

Nieuwsbrief Mindfood
Klik hier voor aanmelden

NL98KNAB0256389705
KVK 68397976

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring