Creative Boostcamp

  • Behoefte aan meer creativiteit in je leven en lukt het op de een of andere manier niet?
  • Een intern stemmetje dat zegt dat je wel betere dingen te doen hebt?
  • Zin om technieken en materialen uit te proberen en een eigen stijl te ontwikkelen?
  • Jouw creativiteit een boost geven, zodat het beklijft?

Is jouw antwoord op één (of meer natuurlijk) van deze drie vragen JA, dan is dit Creative Boostcamp van Mindmatterz écht iets voor jou!

CREATIVE BOOSTCAMP – In 10 stappen naar een creatiever leven

 

WAT?
Een verrassend halfjaarprogramma van 10 bijeenkomsten en een online community* waarmee je (eindelijk weer!) in contact komt met jouw creatieve zelf. Inclusief een kennismaking met heel veel nieuwe technieken en materialen die je verder helpen jouw stijl te ontwikkelen. En weer lol te krijgen in creatief actief zijn op het platte vlak. Mét aandacht voor het interne stemmetje dat jou zegt dat je geen tijd, talent of ruimte hebt. (Surprise: dat stemmetje zit er helemaal naast!)

WAAROM?
Veel mensen willen graag creatief actief zijn maar hebben allerlei redenen om dat niet te zijn.
What happened? Creatief actief zijn kan je zoveel brengen, ook (en misschien wel juist) als je een druk bestaan hebt. Creativiteit is pokon voor de ziel en het brein. Het brengt je ontspanning, plezier en ruimte voor ontwikkeling op heel veel gebieden.

Dit programma zet je weer in beweging en helpt je de maker in jou wakker te kussen. Door jouw creativiteit af te stoffen. Door verder te gaan dan het stemmetje. Door te genieten van creatief actief zijn. Door te leren hoe je creatief actief kunt blijven. Door gelijkgestemden (leuke mensen dus!) te ontmoeten (inspireren én geïnspireerd worden; kruisbestuiving to the max!). En last but not least: door in contact te komen met verschillende technieken die jou ondersteunen in het bewandelen van het mooiste pad, namelijk die naar jouw eigen stijl.

WAT GA JE DOEN?
We gaan experimenteren, maken en spelen op het platte vlak. We maken kennis met heel veel verschillende materialen en technieken. Van mixed media tot aquarel, van tekenen tot dichten, van handletteren tot vingerverven, van doodelen tot zentanglen, en van monoprint via vinorel tot collage. En we gaan deze technieken combineren. Want… alles staat in het teken van het ontwikkelen van voorkeuren en een eigen stijl. Wil je meer weten over de 10 stappen, klik dan hier!

VOOR WIE?
Deze cursus is voor iedereen die creatief aan de slag wil en wil werken aan de relatie met zijn/haar creatieve zelf. Iedereen die veel zin heeft om creatief actief te zijn en wordt tegengehouden door belemmeringen op het gebied van tijd, ruimte, eigen kunnen en mogelijkheden. We gaan flink aan de slag, dus het credo ‘handen uit de mouwen’ moet je aanspreken.

DUS…
Het programma is gericht op herontdekken van creativiteit. Heb je interesse in persoonlijke ontwikkeling en wil je stappen maken, dan staat niets je meer in de weg om dit programma te gaan volgen.

IK HEB NOG VRAGEN….
Ik maakte een overzicht van vragen die ik heb gekregen. Klik hier. Staat jouw vraag er niet bij, of is er nog niets onduidelijk? Mail dan naar info@mindmatterz.nl

 

PRAKTISCH
Wanneer? De bijeenkomsten vinden plaats  op zaterdagochtend (10-14 uur) in Utrecht.:
15 september, 29 september, 6 oktober, 13 oktober, 27 oktober, 3 november, 10 november, 24 november, 1 december en 8 december
Deelnemers Er is plaats voor maximaal 9 deelnemers, dus twijfel niet te lang!
Kosten? € 847,50 (incl btw).
Wat? Tien ochtenden workshops, goodies, gebruik van materialen, een art journal, gezelligheid, lekkers en een inspirerende online community met herkenning, steun en inspiratie. Vergeet niet je eigen lunch mee te nemen!
Waar? In de inspirerende en gezellige studio van Mindmatterz (Europalaan 2 in Utrecht)
Aanmelden? Klik hier voor het aanmeldformulier. Je ontvangt na aanmelden nog twee mails van mij. Eén om te bevestigen en één om te betalen. Na betaling is jouw deelname aan Creative Boostcamp definitief!

 

Stof jouw creativiteit af.
Kus de maker in jou wakker.
Ontmoet leuke mensen.
Leer nieuwe technieken.
Dit gun jij jezelf!

Mindmatterz
Europalaan 2
3526 KS  Utrecht
info@mindmatterz.nl

Nieuwsbrief Mindfood
Klik hier voor aanmelden

NL98KNAB0256389705
KVK 68397976

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring