Studio

De studio van Mindmatterz is multifunctioneel en wordt ingezet als workshopruimte, bescheiden yogaruimte, fotostudio en vergaderruimte voor maximaal 14 personen. Ook geschikt voor kleinere (individuele) sessies. De ruimte is 6,5 x 5 meter.
De studio is goed te bereiken met auto en openbaar vervoer. Parkeren is gratis. De studio is gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw.
Scroll naar beneden voor een foto-impressie!

Inrichting
De inrichting van de studio is rustig. Aanwezig zijn: 2 tafels (6 en 8 personen), 14 stoelen, bureaustoel, flipover, whiteboard, projectiescherm, eventueel beamer, airco, ophangmogelijkheden voor jouw materialen, opbergruimte, kapstok, servies. Meubilair is mobiel en evt verwijderbaar. De ruimte is te verduisteren.
Huur is inclusief koffie en thee (self service).
Catering kun je zelf verzorgen of door mij laten bestellen. Je verplicht je tot niets. Mindmatterz denkt graag met je mee!

Kosten
De kosten bedragen 47,50 euro per dagdeel (9 – 13 uur,  14 – 18 uur en 19 – 23) en 87,50 euro voor een hele dag (tot 17 uur).
Huren voor een kortere tijd kan ook. Het uurtarief is 17,50 euro.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden. Wil je een bijeenkomst organiseren of zelf een workshop geven, neem dan contact met mij op. Stuur een mail naar info@mindmatterz.nl of vul het contactformulier in. Ik bespreek graag wensen en mogelijkheden met je.

Klik op onderstaande foto’s voor een impressie.

Ik geef regelmatig workshops in de studio van Mindmattterz voor mijn bedrijf Collectief Geluk – Waanzinnig Websites voor Wereldverbeteraars! Het is een superfijne plek om mensen te ontvangen in een hele prettige sfeer. De ruimte is flexibel in te delen en Marieke denkt daarin mee. Bovendien ligt het heerlijk centraal in het land. Ik ga zeker nog vaak gebruik maken van deze betaalbare superlocatie!

Natasja Lagerweij

Eigenaar, Collectief Geluk

Mindmatterz
Europalaan 2
3526 KS  Utrecht
info@mindmatterz.nl

Nieuwsbrief Mindfood
Klik hier voor aanmelden

NL98KNAB0256389705
KVK 68397976

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring