Iedereen kan tekenen, dus jij en jouw kind, kleinkind, neefje, nichtje, oppaskind ook. Ik ga jullie dat in deze training niet alleen vertellen, maar jullie gaan het aan elkaar én aan jezelf laten zien.
Wat gaan we doen? Jullie gaan leren hoe je met jouw tekeningen een verhaal kunt overbrengen. Aan bod komen de basisprincipes van een zogenaamde visual sketchnote. De opbouw, ordening, typografie, kleurgebruik én het tekenen zelf. En natuurlijk vertel ik heel veel over materialen die je kunt gebruiken. Een aantal materialen krijgen jullie mee naar huis! We houden desgewenst contact in een
Facebook-groep. Om elkaar te helpen en te inspireren.
En natuurlijk gaan we lachen. We maken er een eindejaarsfeestje van!

Het programma staat bol van de theorie en nóg meer praktijk.Meer lezen over sketchnotes / visuals / mindsketches? Lees mijn mindfood hierover.

 

PRAKTISCH
Wanneer? vrijdag 28 december 2018
Deelnemers Er is beperkt plek, dus twijfel niet te lang!
Kosten? 265 euro voor 2 personen
Wat? Deze prijs is inclusief goodies, gezelligheid, tips & trucs, handout, lekkers en een inspirerende online community met herkenning, steun en inspiratie.
NB: Vergeet je eigen lunch niet mee te nemen!
Waar? In de studio van Mindmatterz (Europalaan 2 in Utrecht)
Aanmelden Meld jezelf aan via het formulier op deze pagina (rechts of even scrollen). Zet bij de voornaam jouw naam en die van je kind (neefje, nichtje, kleinkind)Na aanmelding en bevestiging ontvang je een email met een betaallink. Jouw deelname is definitief als de betaling is ontvangen!

 

Ja, wij melden ons aan voor deze duotraining!

* indicates required
Van ernstig in de stress want-dit-lukt-me-niet (en ietwat bewonderend kijken naar mijn mede-cursisten), naar thuis aan de slag met een visual over orkaan Irma. Als uitleg aan mijn dochter. De tekening werkte goed! Dusssss, uit de comfortzone kom je op mooie dingen. Thanks!
Caroline van der Veeken

De Mediaspecialist

Marieke heeft me erg geïnspireerd om op een andere manier te kijken: minder vanuit woorden, meer vanuit beelden. Ik hoop wat ik geleerd heb op mijn werk toe te passen: alle woorden die wij op papier zetten om onze medewerkers te informeren komen niet goed binnen. Ik hoop met visuals de boodschap beter over te gaan brengen. Echt een aanrader om deze workshop te doen!

Ella Broekstra

HR Manager, Stichting Omroep Muziek

Leerzaam, ontspannen en creatief. Mariekes enthousiasme is aanstekelijk. Het belangrijkste leerpunt: bij je eigen stijl blijven en niet natekenen. Zo blijft het leuk én ontwikkel je een herkenbaar handschrift!

Dorien Man

Eigenaar, Ruimte in je ruimte

Ik ken Marieke van de kunstwerken die ze levert. Met heel weinig heel veel zeggen. Dat is haar kracht. En haar workshop Voortreffelijke Visuals was super. Veel geleerd in korte tijd. Goed gedoseerd en veel oefentijd. Marieke geeft haar workshop vanuit haar passie en maakt contact met haar hart. En dat is aanstekelijk. Wat wil een mens nog meer? Een échte aanrader.

 

Bianca Cramer

Voortreffelijek Visuals. Deze workshop heeft mij in één dag het vertrouwen gegeven dat ik echte sketchnotes kan maken voor mijn opdrachtgevers. Wat heb ik veel geleerd en wat was het gaaf. Nu flink oefenen. Dank je Marieke!

Leonie Cornelissen

Eigenaar, Liberation Company