Wat een weekend was het weer. Het Superrelatieweekend van 365 dagen succesvol. Met liefde maakt ik een samenvatting van beide dagen (zie downloadable pdf’s). Beelden helpen je bij het opslaan, onthouden en ook het communiceren over content. Laat je inspireren en pak zelf ook eens pen/papier/stift/ipad, met of zonder mijn hulp (lees verder onder de afbeelding).

 

dag-1.pdf
dag-2.pdf

Wil jij dit ook maken? Dat kan. Want jij kan tekenen. Met beelden een verhaal vertellen. Of een plan visualiseren. Een verslag maken. Op  19 september, 5, 7 en 21 oktober geef ik weer trainingen Voortreffelijke Visuals. Nog een paar plaatsen vrij. In één dag laat jij aan jezelf zien dat je wél kunt tekenen. En dat het leuk is. En dat jij dit vaker wilt doen. Meer info vind je hier.

Wil je op de hoogte blijven van de trainingen, activiteiten en producten van Mindmatterz, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ik maakte sketchnotes naar aanleiding van het jaarprogramma 365 dagen succesvol. En je kunt ze bestellen. Nog enkele sets verkrijgbaar. Kijk hier voor info en bestelformulier.