Visual recording

Weet jij nog wat er twee weken geleden op een vergadering is besproken? En dat congres van vorig jaar, wat waren de hoofdpunten ook alweer? De kans is groot dat je het niet meer weet, en dat is niet verwonderlijk.
Gelukkig bestaat er zoiets als visual recording, ofwel visuele verslaglegging. Geen verslagen in de vorm van talloze A4’s met tekst maar betekenisvolle tekeningen waarin tekst en beeld zijn gecombineerd. De essentie in beeld. Om te delen met aan- en afwezigen. Om te gebruiken in communicatie-uitingen en op social media.
Mindmatterz maakt ze. Ter plekke, voor iedereen zichtbaar en live!

Tijdens bijeenkomsten congressen, seminars en vergaderingen visualiseer ik wat ik hoor en ervaar. Met mijn tekeningen filter ik, orden ik en vertaal ik gesproken tekst. De essentie in beeld! Inzichten, hoogtepunten, uitdagingen, resultaten en energie. Het eindresultaat helpt aanwezigen en afwezigen om te herinneren, begrijpen en onthouden.

Interesse? Stuur dan een mail naar info@mindmatterz.nl of vul het contactformulier in. Ik neem binnen een dag contact met je op om wensen en mogelijkheden door te spreken.

>> Meer zien van visuele communicatie door Mindmatterz, check dan de digitale brochure.
>> Voorbeelden van visuals vind je in mijn portfolio.

Mindmatterz
Europalaan 2
3526 KS  Utrecht
info@mindmatterz.nl

Nieuwsbrief Mindfood
Klik hier voor aanmelden

NL98KNAB0256389705
KVK 68397976

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring