Shoot voor startend ondernemers

Jij bent als startend ondernemers druk bezig met het opzetten van jouw business en de marketing ervan. Je stelt alles in het werk om jouw bedrijf een heldere uitstraling te geven en onder de aandacht te komen van jouw toekomstige klanten. Daar komt veel bij kijken: een eigen website, een facebookpagina, een duidelijk LinkedIn-profiel en activiteiten met andere social media. Daar horen professionele foto’s bij. Want jij bent zuinig op jouw huisstijl.

Voldoet jouw profielfoto nog? En heb je een voorraadje andere foto’s waarmee je voorlopig vooruit kunt in uiteenlopende communicatie-uitingen? Nee? Dan is dit iets voor jou.

We trekken anderhalf uur uit om een set van 15 treffende foto’s te maken in mijn fotostudio. Sterke beelden om je onderneming onderscheidend visueel te presenteren. Jij neemt passende attributen en outfits mee en samen maken we een wishlist van beeldmateriaal. Ik zorg voor verschillende achtergronden, belichting en perspectieven en een prettige sfeer. Een portretfoto, een profielfoto en een aantal foto’s van jou in actie met treffende props. In kleur en zwartwit. Zakelijk en persoonlijk. Professioneel en misschien wel met een knipoog? Desgewenst fotograferen we tegen een groene achtergrond zodat na afloop een achtergrond naar keuze digitaal ingemonteerd kan worden (meerkosten). Klik hier voor voorbeelden hiervan. Ik denk graag me je mee.

Interesse? Stuur een email naar info@mindmatterz.nl of vul het contactformulier in. Ik neem binnen een dag contact met je op om wensen en mogelijkheden door te spreken.

€ 167,50  excl. btw

>> Klik hier voor een kijkje in mijn studio
>> Klik hier voor een impressie van het portfolio van Mindmatterz

Mindmatterz
Europalaan 2
3526 KS  Utrecht
info@mindmatterz.nl

Nieuwsbrief Mindfood
Klik hier voor aanmelden

NL98KNAB0256389705
KVK 68397976

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring