Dat klinkt zwaar he. Maar dat is het niet. Want de zin was nog niet compleet. Niet het einde, maar een nieuw begin. Dat klinkt fijner, toch? En het past bij het boek dat Eva Hamming aan het schrijven is. Thema: herstellen van burn-out. Ik spreek uit ervaring: dat herstellen kan een verwarrende zoektocht zijn. Vol goed bedoelde adviezen, externe druk, tegenwerking, (tegenstrijdige) meningen en interne verwachtingen. Met heel veel plezier maakte ik illustraties bij de verhalen van Eva en anderen. 

Ervaringsdeskundigen
In Van een burn-out naar een onweerstaanbaar leuk leven vertellen ervaringsdeskundigen over hun burn-out, wat de effecten en hoe zij hiermee zijn omgegaan op weg naar herstel. Zoals er geen burn-out hetzelfde is, is ook geen weg naar herstel hetzelfde. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet. Daarom staan in dit boek verschillende verhalen van verschillende personen. Van een zakelijke tot een spirituele aanpak, van twintigers tot veertigers, van een vlot herstel tot een burn-out die voortduurt. 

Herkenning
Van een burn-out naar een onweerstaanbaar leuk leven biedt handvatten en herkenning, voor mensen die zelf een burn-out hebben of hadden, maar ook voor de mensen om hen heen, zoals partners, vrienden, familieleden, collega’s werkgevers en arbo-artsen.

Het boek is nog niet af. In oktober start de voorverkoop. Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Eva. Dan mis je niets.


Wil jij met tekeningen een verhaal vertellen? Processen toelichten, stappenplannen maken, handleidingen ‘schrijven’ of jezelf aan iets herinneren? Dan zijn de trainingen Voortreffelijke Visuals misschien iets voor jou. Ze zijn weer gestart. Bekijk hier het programma van Mindmatterz.

Automatisch Mindfood ontvangen? Abonneer je op de nieuwsbrief van Mindmatterz, dan blijf je automatisch op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief

* verplicht veld