#dowhatyoulove #lovewhatyoudo Ik gebruik deze hashtags regelmatig in mijn Instagramposts. Omdat ik erin geloof.  Ik geloof dat je ontwikkelt tot de beste en mooiste versie van jezelf als je je passie volgt. En ik ben niet de enige.

De Engelse Greg Whale en zijn vrouw denken er precies zo over. Ook in de begeleiding van hun zoon Joe van 10. Deze coole gast ging graag naar school maar toch kreeg hij hier problemen. Hij krabbelde teveel in zijn schriften en kreeg tijdens de les regelmatig te horen dat hij moest opletten in plaats van doodelen. Echt gezellig wat het niet!

Vader Greg was ervan overtuigd dat zijn zoon prettiger zou ontwikkelen als Joe kon blijven tekenen. Gespecialiseerde naschoolse opvang bood uitkomst. Hier werd hij gestimuleerd om vooral door te gaan met wat hij het liefste deed. En dat deed hij.

Zijn creatieve talent en uitspattingen bleven niet onopgemerkt. Joe werd uitgenodigd om de eetzaal van een restaurant te voorzien van zijn bijzondere doodels. Hij deed er 12 uur over. Het resultaat: en vol restaurant én een nieuw Instagramaccount: The Doodle Boy. Met maar liefst bijna 100.000 volgers.

Moraal van het verhaal? Ik heb er drie:
– Droom niet alleen je leven, maar leef ook je droom.
– Kijk naar mogelijkheden in plaats van beperkingen
– En doe dat niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen.

Meer zien van The Doodle Boy? Check deze video

Automatisch Mindfood ontvangen? Abonneer je op de nieuwsbrief van Mindmatterz, dan blijf je automatisch op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief

* verplicht veld