Workshop: Liefde voor letters

Het is – in deze tijd van digitalisering en smartboards – bijna niet meer voor te stellen, maar vanaf halverwege de 19e eeuw hing er in elke klas een schoolbord. De leerlingen schreven nog met een griffel op een lei. De rest is geschiedenis.

Het goede nieuws: het krijtbord en handlettering zijn terug. En hoe! Niet alleen op pinterest, maar ook in de reclame en interieurstyling zijn handgeschreven teksten niet meer weg te denken. Gelukkig maar. Want handlettering is leuk!

En laten we het gelijk maar op tafel leggen: om te kunnen handletteren is het niet nodig om een mooi handschrift te hebben. Handletteren heeft namelijk meer te maken met tekenen dan met schrijven. Als je elke letter en elk woord als een tekening ziet, wordt handletteren opeens fun! En dat is fijn, want je kunt het altijd en overal inzetten!

In deze workshop leer ik je hoe je in 10 stappen een mooi en uitgebalanceerd tekstbord, een pakkende poster of fijne (kerst)kaart kunt maken. Stap voor stap geven we beeld aan een voor jou belangrijke quote. Van inspiratie, via interpretatie, naar een ontwerp en uiteindelijk de uitvoering. Ik help je daarbij. Resultaat: een aantal fantastisch vormgegeven quotes of andere teksten. En heel veel tips & trics om thuis aan de slag te gaan. En dat is fijn, want de kerst staat voor de deur. Met alles wat je hebt geleerd, maak je fantastische kerstkaarten!

 

 

PRAKTISCH
Wanneer? Op  zaterdag 16 december 2017 van 13.30 tot 17 uur. .
Voor wie? Voor iedereen die graag creatief aan de slag gaat en/of blijft. Beginneling of gevorderde? Voel je welkom.
Kosten? € 70  (incl btw) per persoon. De workshop duurt 3 uur.
Wat? Heel veel uitleg, tips & trics, voorbeelden, goodies, hapje en drankje, gezelligheid en inspiratie.
Waar? In de inspirerende en gezellige studio van Mindmatterz (Europalaan 2 in Utrecht).
Aanmelden? Vul het aanmeldformulier hiernaast in. Je ontvangt na aanmelden nog twee mails van mij. Eén om te bevestigen en één om te betalen. Na betaling is jouw deelname aan de workshop Liefde voor letters definitief.

Yez, ik meld me aan voor deze workshop!

* verplicht veld

Mindmatterz
Europalaan 2
3526 KS  Utrecht
info@mindmatterz.nl

Nieuwsbrief Mindfood
Klik hier voor aanmelden

NL98KNAB0256389705
KVK 68397976

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring