Skip to content

200 x dromen visualiseren!

To do-lijsten om je uit je luie stoel te krijgen. Moodboards voor je nieuwe huis. Verlanglijstjes voor je verjaardag. Brandboards voor je nieuwe geesteskindje. Het is voor sommige heel helpend allemaal, maar uiteindelijk spreek je hiermee eerder je brein aan dan je onderbewuste. En we weten allemaal dat jouw onderbewuste spreekt en je op welke manier dan ook in actie kan zetten.

En hiermee komen we op de kracht van een visionboard. Deze maak je door te dromen zónder dat stemmetje dat zegt dat jouw droom niet kan, niet zal lukken en te duur is. Want dat stemmetje zorgt dat jij gaat denken. En dus niet gaat dromen. Alleen bij een droom vanuit het on(der)bewuste kan de wet van de aantrekkingskracht zijn werk doen. Spiritueel aangelegd? Dan zal een zichtbaar opgehangen visionboard je mindset gaan beïnvloeden. Blijf je liever weg van het spirituele? Dan is jouw visionboard – elke keer als je ernaar kijkt – een liefdevolle confrontatie met jouw dromen. En ook dat werkt! Een visionboard dwingt je op een zachte manier de vorm los te laten en het wenkende eindresultaat zijn werk te laten doen.

Voor Ware Communicatie verzorgde Mindmatterz tweemaal een workshop ‘Dromen visualiseren’ voor 100 personen. Allen droegen een koptelefoon waardoor mijn stem of muziek klonk. Een zogenaamde silent workshop dus, want dromen doe je nu eenmaal zonder stemmen van anderen en zo min mogelijk interne stemmetjes van jezelf.

Wat een succes! De deelnemers (onderwijsprofessionals van Stichting BOOR Rotterdam) mediteerden, scheurden, selecteerden, knipten en plakten in een aantal zorgvuldige vormgegeven rondes om te komen tot een visualisatie van hun droom. De wet van de aantrekkingskracht mag nu haar werk gaan doen. Het kan even duren, maar dromen zullen uitkomen.

Het geeft alleen zo’n rommel 🙂

Klant:

Ware Commuunicatie / Stichting BOOR Rotterdam

Project:

Workshop 'dromen realiseren met een visionboard'

Jaar:

2024

web 3
web 1